Kampsportare och välkänd i högertwitter erbjuder kvinnor gratis självförsvarskurs mot våldtäktsmän

Säkerhet Samhälle

De senare åren har antalet råa våldtäkter med våldsinslag som drabbar flickor och kvinnor av okänd gärningsman eller okända gärningsmän ökat lavinartat. Det är inte länge inomhus som som kvinnor nu för tiden löper störst risk att bli utsatta för våldtäkt.

Med tanke på det råa och hänsynslösa våld som flickorna och kvinnorna utsätts för i samband med våldtäkterna, och att våldet många gånger är så hänsynslöst att flickor och kvinnor som utsatts måste vårdas för allvarliga skador, måste något göras. Detta har Jonas Persson, frilandsjournalist med eget nätbaserat magasin, och mångårig kampsportare, tagit fasta på.

– Jag avskyr allt form av våld mot kvinnor och barn, säger Jonas Persson när jag intervjuar honom. – Det besinningslösa och förnedrande våld som gärningsmännen, ofta i grupp, utsätter dessa flickor och kvinnor för måste få ett slut, menar han. – Vi måste lära våra flickor och kvinnor att försvara sig.

Jonas Persson utbildade sig i kampsporter redan som mycket ung. Hans lärare är ingen mindre än Ali Chehade i Hässleholm, som Fredrik och Fredrik gjorde reportage om. Reportaget kan du se här.

Kursen kommer att heta ”Hur du dödar en våldtäktsman på sju sekunder” och hållas online på Twitter med Jonas Persson kostnadsfritt nästa helg.

Tanken är givetvis att tillräckligt många kvinnor ska lära sig detta, och att det säkerligen kommer att räcka med rena kunskapen bland dessa våldtäktsbenägna män med vidrig kvinnosyn för att de ska upphöra med sin praktik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.